aa
Your shoppingbasket is empty
 
DIN 172 A, Borebøsning
DIN 179 A, Borebøsning
DIN 9845 C, Stempleføring
ISO 8978, Stempelføring

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

Borebøsninger DIN 172 a, DIN 179 a, DIN 9845 c, ISO 8978


Norm-Teknik A/S er som sædvanlig helt fremme i pool position når det drejer sig om at imødekomme behovet for borebøsninger med og uden krave DIN 172 a, DIN 179 a, DIN 9845 c og ISO 8978 borebøsninger i topkvalitet fra tyske EBERHARD, som vi gennem vores EBERHARD agentur repræsenterer i Danmark. Kontakt os hellere end gerne, såfremt I har behov for andre mål og længder, vi er som altid parat til at hjælpe.

Vores borebøsninger er fremstillet af tysk kvalitetsstål og indvendigt slebet F7 og udvendigt efter n6. Kvalitets produkter med lang levetid og fremstillet som præcisions norm dele.  Vi lagerfører et meget stort udvalg af cylinderstifter, borebøsninger og målestifter, hovedparten fra EBERHARD, hvilket borger for kvalitet i verdensklasse.
Vi er kendt for at kunne levere totalløsninger til hele værktøjsindustrien, er specialister i specialdele og norm elementer og fungerer både som forhandler via vores mange agenturer samt som producent. Vi prioriterer først og fremmest pålidelighed, præcision samt ærlighed, samtlige vores dygtige medarbejdere er branchekendte med mange års erfaring.

Vi har egen produktion og fremstiller specialdele til både form, snit/stans og maskinbyggere mm. Gennem vores netværk har vi løbende udvidet vores leverandørbase, således at vi dag magter næsten enhver opgave indenfor vores virkeområde.

Borebøsninger med og uden krave.


Når I har behov for specialdele og norm elementer i verdensklasse, så er Norm-Teknik A/S det helt rigtige sted at gøre sine indkøb. Vi repræsenterer en lang række europæiske producenter af specialdele og norm elementer til værktøjsindustrien via vores velfungerende agenturer, EBERHARD og Steinel blot for at nævne nogle enkelte, og senest nu også tyske Siegmund GmbH samt Günther, markedsførende inden for fremstilling af præcisions svejseborde.
Når det gælder borebøsninger DIN 172 a, DIN 179 a, DIN 9845 c og ISO 8978 ligger vi også helt fremme med et stort lagerført sortiment.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

norm-teknik as · Industrivej 34 · DK-6070 Christiansfeld · T: +45 7456 0100 · nt@norm-teknik.dk