aa
Your shoppingbasket is empty
 
DIN 172 A, Borebøsning
DIN 179 A, Borebøsning
DIN 9845 C, Stempleføring
ISO 8978, Stempelføring

BOREBØSNING

Borebøsning med og uden krave

Norm-Teknik A/S tilbyder borebøsninger og stempelføring. Vores normdele er af høj kvalitet, og vores sortiment indeholder borebøsninger med og uden krave. Vi tilbyder vores borebøsninger i mange forskellige størrelser.

Norm-Teknik A/S’ produkter kommer fra den tyske virksomhed Eberhard, som er anerkendt for deres kvalitetsprodukter. Vores borebøsninger er fremstillet af tysk kvalitetsstål og indvendigt slebet F7 og udvendigt efter n6. Produkterne er fremstillet af stål med lang levetid.

Typer af borebøsning og stempelføring

Norm-Teknik A/S har DIN 172A, som er borebøsninger med krave. Vi tilbyder størrelserne Ø0-Ø1 til Ø 40.  Det samme gælder borebøsningen DIN 179A som er uden
krave. Vi tilbyder også stempelføringsbøsning typerne DIN 9845 C og ISO 8978. Disse findes også i flere forskellige størrelser.

Grundet vores store sortiment er alle vores normdele og specialdele ikke præsenteret på hjemmesiden. Kan I derfor ikke finde lige den størrelse i leder efter, kan I altid kontakte os.

Kontakt Norm-Teknik A/S ang. borebøsning og stempelføring

Vi vejleder gerne i forhold til hvilke størrelser og hvilken type normdele og specialdele I skal vælge. Ikke alle  vores borebøsning- og stempelføringsdele er præsenteret på hjemmesiden, derfor er I altid velkomne til at kontakte os, hvis I leder efter noget bestemt. Kontakt os på telefon 74560100.

norm-teknik as · Industrivej 34 · DK-6070 Christiansfeld · T: +45 7456 0100 · nt@norm-teknik.dk