aa
Your shoppingbasket is empty
 

HYDRAULIKCYLINDERE fra AHP Merkle GmbH

TYSK KVALITET fra verdenskendte AHP MERKLE. De står for kvalitet og er desuden meget innovative.
Deres EXPRESS-PROGRAM KAN LEVERES DAG TIL DAG og er både prisvenligt samt har branchens fineste kvalitet.
Kontakt os gerne for yderligere information.
*****************************************
Finder du ikke den størrelse du søger, så kontakt os gerne, da vi kun har en del af vores normdele-sortiment oprettet her i webshoppen.

PRODUKTOVERSIGT            CYLINDERFORSLAG            CYLINDERBEREGNER

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

Vil I have kvalitet, stabilitet og høj driftssikkerhed i produktionen så vælg en Merkle hydraulik cylinder


En hydraulisk cylinder i super kvalitet fra verdenskendte tyske AHP Merkle og Norm-Teknik A/S er jeres garanti for driftssikkerhed og optimal holdbarhed. En Merkle hydraulikcylinder er designet med høj sikkerhed for øje, og det høje kvalitetsniveau er ensbetydende med, at I opnår stabilitet og driftsikkerhed i jeres produktion. Læg dertil vores rådgivning og ekspertise som tillige sikrer, at I har tryghed i projektudviklingen.

Vores standard hydraulik cylindre er en gennemprøvet cylindertype, som i dag anvendes inden for alle grene af industrien, landbrug, gartneri, skovbrug samt entreprenørmateriel. Fås i mange modeller og størrelser til forskellige formål.

Merkle GmbH har med deres eget ekspres leverings program sørget for, at alle bestillinger lynhurtigt når frem til slutbrugeren. Vi afsender simpelthen samtlige ordrer samme dag, som de indgår - hurtigere og bedre kan det ikke gøres.

Læs gerne mere her på vores hjemmeside og tøv ikke med at kontakte os for yderligere information.

Vælg altid den rigtige hydraulikcylinder. Kontakt gerne Norm-Teknik A/S inden I afgiver bestilling


Vores rustfrie cylindre produceres af 1. klasses rustfri og syrefast kvalitetsstål med pakninger i markedets bedste og mest holdbare kvalitet - både til olie og til vand som drivmiddel.

Vi er leveringsdygtige i hydraulik cylindre både som grundmodeller og som specialcylindre med et hav af muligheder i forbindelse med cylinder- og stempelophæng, lejer og bøsninger, pakninger, interne og eksterne positionsfølere samt integrerede kontraventiler.

Vi repræsenterer tyske AHP Merkle GmbH i Danmark via vores agentur. Merkle GmbH er en af verdens mest anerkendte producenter af hydraulik cylindre i et meget stort udvalg, så uanset jeres behov for en hydraulik cylinder, har vi altid en løsning, dertil fulde lever op til jeres krav og forventninger.

I er altid velkomne til at kontakte os for yderligere information og vejledning. Vores hjemmeside og vores webshop er tilgængelig 24 timer i døgnet. Husk også, at vi aldrig er længere borte end en telefonsamtale
norm-teknik as · Industrivej 34 · DK-6070 Christiansfeld · T: +45 7456 0100 · nt@norm-teknik.dk