aa
Your shoppingbasket is empty
 
Historie og Vision

1978
norm-teknik as (NT) opstår som et generationsskifte af det daværende L-BI Norm som havde sæde i Værløse på Sjælland. Da far og søn Birkendorf bliver lige partnere, flytter norm-teknik til Christiansfeld i Jylland, for at komme nærmere det daværende kundegrundlag. Firmaet havde før 1978 bl.a. solgt maskiner og skærende værktøjer, men koncentrerede sig mere og mere om salg af norm- og specialdele til værktøjsindustrien.

1994
NT starter eget sliberi for at kunne efterleve den hurtige leveringstid som mere og mere kræves af kunderne. I dag er har vi et moderne sliberi med mange forskellige maskiner til bearbejdelse af både norm- og specialelementer.

2002
NT starter et nyt generationsskifte, hvor Kim Konge og Henrik Paaske indtræder i bestyrelsen og ejerkredsen.

2007+2008
NT bygger nye produktionsfaciliteter af 2 omgange på matriklen i Christiansfeld.

2021
NT's generationsskifte gennemføres, hvori Henrik Paaske overtager fra Leif Birkendorf.

norm-teknik as har løbende bygget til for at følge med udviklingen og har nu ca. 1100 m2 lokaler, hvoraf ca. 50% er produktion. NT beskæftiger i dag 11 medarbejdere.

VISION
norm-teknik as mål er at fortsætte med at være Danmarks førende leverandør til værktøjsindustrien af både norm- og specialdele. Specielt ønsker vi til stadighed at kunne levere netop de specialløsninger som vore kunder efterspørger. Vi forsøger samtidig at sprede os endnu mere ud i Europa end vi er i dag. Vi ønsker fortsat at være synlig, både i marken og på internettet.

Vedr. kundekontakt ønsker vi at leverer en seriøs, professionel og brugbar behandling til alle - stor som lille.

norm-teknik as · Industrivej 34 · DK-6070 Christiansfeld · T: +45 7456 0100 · nt@norm-teknik.dk