aa
Your shoppingbasket is empty
 

ØJEBOLT / LØFTEKROGE fra YOKE (gul), STEINEL (grå)

De gule fra YOKE er modellen som fuldt ud lever op til alle sikkerhedskrav og normer.
De grå fra STEINEL er de kendte dele fra det meget anerkendte tyske mærke
***************************************************************************
Finder du ikke den størrelse du søger, så kontakt os gerne, da vi kun har en del af vores normdele-sortiment oprettet her i webshoppen.

SPK
LBO
WBO
RGB
SZ4381
SZ4366
SZ4351
SZ4371
SZ4035
SZ4080
SZ4125
SZ4129
SZ4160
SZ4161

ØJEBOLT / LØFTEKROG

Hos Norm-Teknik A/S har vi et bredt udvalg af øjebolte også kaldet løftekroge. Vi oplever at vores kunder har forskellige behov og ønsker, når det kommer til øjebolte, og vi tilbyder derfor nogle forskellige typer. 

Vi har opdelt vores bolte i 2 forskellige farver, for at gøre det lettere for jer at finde lige netop den type øjebolt I søger. De 2 farver er henholdsvis gul og grå, der begge repræsenterer unikke egenskaber og forskellige mærker.

Øjebolt fra Yoke & Steinel

Vi, hos Norm-teknik A/S, har opdelt de 2 forskellige mærker i forskellige farver: gul og grå.
De gule løfte- og øjebolte er fra mærket Yoke og er den billigste løsning vi tilbyder hos Norm-Teknik A/S. Vi har selvfølgelig sikret os at den er godkendt i forhold til alle sikkerhedskrav og standarder. 

Dem simple grå øjebolt er fra mærket Steinel, hvilket også er et meget anerkendt tysk mærke. Fra Steinel tilbyder vi flere forskellige produkter, som blandt andre, opspændingspatron, holdemagner, løftetap og koblingstap.

Spørgsmål til pris, størrelser eller andet 

Skulle I have spørgsmål til nogle af produkterne på siden i forhold til priser, eller til den rette størrelse på emnerne, så giv os et kald. Ikke alle vores løsninger er præsenteret på siden, og vi går altid et ekstra skridt for at finde lige netop dét I leder efter. Kontakt os på telefon: 74 56 01 00.

norm-teknik as · Industrivej 34 · DK-6070 Christiansfeld · T: +45 7456 0100 · nt@norm-teknik.dk