aa
Your shoppingbasket is empty
 
ØJEBOLT / LØFTEKROGE fra YOKE (gul), RUD (pink), STEINEL (grå)


De gule fra YOKE er vores prisbillige model som fuldt ud lever op til alle sikkerhedskrav og normer.
De pink fra RUD er det verdenskendte mærke som koster lidt mere
De grå fra STEINEL er de kendte dele fra det meget anerkendte tyske mærke
***************************************************************************
Finder du ikke den størrelse du søger, så kontakt os gerne, da vi kun har en del af vores normdele-sortiment oprettet her i webshoppen.

ØJEBOLT / LØFTEKROG

Hos Norm-Teknik A/S har vi et bredt udvalg af øjebolte også kaldet løftekroge. Vi oplever at vores kunder har forskellige behov og ønsker, når det kommer til øjebolte, og vi tilbyder derfor nogle forskellige typer. 

Vi har opdelt vores bolte i tre forskellige farver, for at gøre det lettere for jer at finde lige netop den type øjebolt I søger. De tre farver er henholdsvis gul, pink og grå, der alle repræsenterer unikke egenskaber og forskellige mærker.

Øjebolt fra Yoke, RUD & Steinel

Vi, hos Norm-teknik A/S, har opdelt de tre forskellige mærker i tre forskellige farver: gul, pink og grå.
De gule løfte- og øjebolte er fra mærket Yoke og er den billigste løsning vi tilbyder hos Norm-Teknik A/S. Vi har selvfølgelig sikret os at den er godkendt i forhold til alle sikkerhedskrav og standarder. 

Den pink øjebolt er fra mærket RUD. De har forhandlere over hele verden og er meget anerkendte for deres kvalitetsprodtuker. Denne type er derfor også en anden prisklasse end den gule fra Yoke. RUD laver også løftebolte, som vi også forhandler hos Norm-teknik A/S. 

Dem simple grå øjebolt er fra mærket Steinel, hvilket også er et meget anerkendt tysk mærke. Fra Steinel tilbyder vi flere forskellige produkter, som blandt andre, opspændingspatron, holdemagner, løftetap og koblingstap.

Spørgsmål til pris, størrelser eller andet 

Skulle I have spørgsmål til nogle af produkterne på siden i forhold til priser, eller til den rette størrelse på emnerne, så giv os et kald. Ikke alle vores løsninger er præsenteret på siden, og vi går altid et ekstra skridt for at finde lige netop dét I leder efter. Kontakt os på telefon: 74 56 01 00.

norm-teknik as · Industrivej 34 · DK-6070 Christiansfeld · T: +45 7456 0100 · nt@norm-teknik.dk