aa
Your shoppingbasket is empty
 


KUGLEFØRINGER OG RULLEFØRINGER fra STEINEL
Vælger du STEINEL-produkter, vælger du kvalitet fra øverste hylde.

Finder du ikke netop den model eller størrelse du leder efter, så kontakt os gerne, da vi kun har en del af vores normdels-sortiment oprettet her i webshoppen.

General information
 

Kugleføringer fra Steinel hos Norm-Teknik A/S.

Hos Norm-Teknik A/S er vi specialister i specialdele samt norm-elementer - både som producent og som forhandler, idet vi er betroet en lang række agenturer, ikke mindst for tyske EBERHARD og Steinel, men også for en lang række andre europæiske producenter af normdele. Vores udvalg af Steinel kugleføring er ingen undtagelse, men er præget af kvalitet og atter kvalitet hele vejen igennem. Høj præcision, slidstyrke, og holdbarhed kendetegner en kugleføring fra Steinel og Norm-Teknik A/S.

Hos os vægtes pålidelighed, præcision samt ærlighed højt. Alle vores medarbejdere er branchekendte med mange års erfaring, jeres garanti for hurtige og korrekte ekspeditioner.

Vi har egen produktion, hvor vi fremstiller specialdele til både form, snit/stans, maskinbyggere mm. Vi har gennem vores netværk løbende udvidet vores net af leverandører, så vi i dag magter næsten enhver opgave indenfor vores felt, og vi repræsenterer i dag via agenturer et stort antal europæiske producenter af blandt andet kugleføring, søjlestel, formdele og meget andet.

Norm-Teknik A/S har som mål at kunne fortsætte med at være Danmarks førende leverandør af specialdele og norm elementer, herunder kugleføring, til værktøjsindustrien, specielt ønsker vi til stadighed at kunne levere netop de specialløsninger som vores mange kunder efterspørger.

Vi forsøger samtidig at brede os endnu længere ud i Europa end vi er i dag, ligesom vi ønsker fortsat at være synlige og innovative, både i marken og på internettet.

Kugleføringer. Norm-Teknik A/S har det hele og som altid i topkvalitet

Agenturvirksomhed og egenproduktion er de to kerneområder hos Norm-Teknik A/S. Vi er specialister i specialdele og norm elementer og hjælper jer gerne med at finde de rigtige løsninger for jeres virksomhed.

Kontakt os gerne snarest muligt og lad os berette mere om, hvad vi kan tilbyde bl.a. med hensyn til kugleføring

norm-teknik as · Industrivej 34 · DK-6070 Christiansfeld · T: +45 7456 0100 · nt@norm-teknik.dk