aa
Your shoppingbasket is empty
 

NYHED hos norm-teknik as

Præcisions- maskinskruestik, Model ARNOLD fra FRESMAK, Spanien


Kontakt os gerne på mail for yderligere information, eller klik på de enkelte undergrupper og se katalogmaterialet.
(Pris/Leveringstid på forespørgsel)
*********************************************************************************************

Download af kataloger    /    Hvilken model skruestik skal jeg vælge ?    /    YOUTUBE

Arnold-MAT
Arnold-MB2
Arnold-CLASSIC
Arnold-TWIN
Arnold-IZ og 5X
Arnold-SC
BAKKER mm
Arnold-DUO

Maskinskruestik / Præcisions-skruestik

Norm-Teknik har fornyligt tilføjet maskinskruestik til vores sortiment. Vi sælger produkter produceret af den spanske virksomhed Fresmak. De er anerkendt for deres høje kvalitet og innovative tilgang til produkter og markeder. De har forhandlere i hele Europa.  

Arnold modellerne som vi forhandler hos Norm-Teknik A/S består af unikke modeller, der er produceret efter kundernes ønsker og behov.

Syv forskellige Arnold modeller af maskinskruestik

Hos Norm-Teknik A/S tilbyder vi syv forskellige slags af modellen Arnold fra det spanske mærke Fresmak. Vi sælger Arnold modellerne MAT, MB2, CLASSIC, TWIN, IZ/5X, SC, og DUO. Som en del af hver af disse modeller findes forskellige typer og størrelser.

Hver af disse modeller har unikke egenskaber. MB2 er et fleksibelt skruestik, der kan opretholde konstant længde uanset størrelsen af emnet. SC er kompakt, høj og selvcenteret model, som også kan opretholde konstant længde. TWIN er et højtryksskruestik, som kan spænde to emner samtidig. I kan læse om de enkelte modeller her på siden, under hver type. 

Derudover sælger vi også bakker og andet tilbehør til maskinskruestik. Se vores katalog her.

Kontakt os i dag vedrørende maskinskruestik

Vi er altid klar til at vejlede omkring vores produkter. Har I spørgsmål til de forskellige maskinskruestik eller tilbehøret dertil, så giv os et kald i dag. Sammen kan vi finde den løsninger der passer bedst til jeres behov. 

Ikke alle vores produkter er præsenteret på hjemmesiden. Søger I derfor noget helt bestemt fra f.eks. Fresmak, så ring til os! Kontakt os på telefon 74560100.

norm-teknik as · Industrivej 34 · DK-6070 Christiansfeld · T: +45 7456 0100 · nt@norm-teknik.dk