aa
Your shoppingbasket is empty
 

EGET SLIBERI/ PRODUKTION PÅ ADRESSEN

Hos norm-teknik har vi siden 1994 haft vores eget sliberi som fremstiller specialdele og emner efter kundetegning. Vi fremstiller de fleste af delene på kroppe fra Gebr. Eberhard GmbH i Tyskland, men tilkøber også andre materialer fra alternative producenter for at kunne imødekomme de mange forskelligartede opgaver som vi får i huset. 
Vi sætter en ære i at fremstille netop det som der ønskes og sammen med vores samarbejdpartnere i udlandet klarer vi stort set alle opgaver, store som små indenfor slibning.
Se mere her på siden, kontakt os på mail eller kom forbi og se os i aktion i Christiansfeld...

Send os din tegning
Belægninger

Sliberi og produktion

Hos Norm-teknik A/S har vi mange års erfaring med sliberi. Siden 1994 har vi, på vores eget sliberi fremstillet specialdele og emner efter kundetegninger. 
Normalvis, beder vi vores kunder om at benytte en af vores standardtegninger, som findes her på siden, for derefter at udfylde de ønskede mål på den ønskede model. Standard tegningerne findes her på siden i PDF format, klar til at blive printet ud. 

I samarbejde med kunden, kigger vi på de forskellige elementer, der skal i fokus før produktionen pågyndes. Det er vigtigt for os at kunder er velinformeret i forhold til processen, materialerne og leveringstiden.

Sliberi af dele fra tyske Eberhard 

Vi fremstiller 99% af delene på hærdede kroppe fra Gebr. Eberhard GmbH i Tyskland. En virksomhed, der er verdenskendt for deres kvalitet.
Når vi udfører vores arbejde i form af tilpasning og sliberi, bliver det gjort på produkter af god kvalitet. Derudover kan vi, som virksomhed, sikre jer hurtig levering på specialdele og specialemner. 

Kontakt os – kort leveringstid på sliberi

Hos Norm-teknik A/S specialfremstilles mange dele på vores produktionsværksted, hvilket giver os mulighed for at sikre jer kort leveringstid. Vi leverer ofte fra dag til dag, eller mens kunden venter, hvis der behov det. 

Står I og mangler specialfremstillede emner, så giv os et kald i dag. Vi står altid klar til at rådgive jer I at udvælge den rigtige størrelse, materialer mm. I forhold til de nye emner. Tag derfor endelig kontakt, hvis I er i tvivl om noget vedrørende specialemener og dele. Kontakt os på telefon: 74 56 01 00.

norm-teknik as · Industrivej 34 · DK-6070 Christiansfeld · T: +45 7456 0100 · nt@norm-teknik.dk