aa
Your shoppingbasket is empty
 

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

 


Stifter, Cylinderstifter og andre præcisions normdele fra Eberhard


Norm-Teknik A/S byder på et meget stort udvalg af cylinderstift, borebøsninger og målestifter, hvoraf vi lagerfører langt de fleste, hovedparten fra tyske EBERHARD, der er kendt for sit ekstremt høje kvalitets niveau. Vi kan tilbyde alle standardstørrelser, men kan også tilbyde hurtig levering af alternative størrelser, udformninger og materialer. Kan I ikke finde det ønskede produkt her på hjemmesiden så tøv ikke med at kontakte os, vi kan næsten altid hjælpe.

Cylinderstift DIN 6325, DIN 7979, DIN 7 og DIN7-RUSTFRI i den velkendte EBERHARD kvalitet kan I alle finde her på hjemmesiden, men vi er selvfølgelig også leveringsdygtige i eksempelvis 1.klasses EBERHARD borebøsninger og målestifte.

Norm-Teknik A/S erklærede mål er fortsat at være Danmarks førende leverandør til værktøjsindustrien af både norm- og specialdele. Specielt ønsker vi til stadighed at kunne levere netop de specialløsninger som vores voksende kundekreds efterspørger.

Vi forsøger samtidig at ekspandere yderligere ud i Europa, ligesom vi ønsker fortsat at være synlige, såvel i marken som på internettet, og når det gælder kundeservice, ønsker vi at bibeholde og yderligere udbygge vores gode gammeldags serviceniveau.

Find jeres nye stifter og cylinderstifter her hos Norm-Teknik A/S.


Vælg kun det bedste af det bedste, vælg cylinderstift, borebøsninger og målestifte fra tyske EBERHARD, så er kvaliteten sikret i år fremover. Vi er leveringsdygtige inden for et stort sortiment af normdele til værktøjsindustrien og repræsenterer bl.a. både EBERHARD og Steinel i Danmark.

Kontakt Norm-Teknik A/S og hør mere om, hvad vi kan tilbyde af norm-dele og andet, det er nemlig ikke så lidt.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

norm-teknik as · Industrivej 34 · DK-6070 Christiansfeld · T: +45 7456 0100 · nt@norm-teknik.dk