aa
Your shoppingbasket is empty
 

STIFTER & CYLINDERSTIFT

Cylinderstift, stift og andre præcisions normdele fra Eberhard

Norm-Teknik har et stort sortiment af stifter, cylinderstifter og målestifter. Derudover tilbyder vi også et udvalg af stiftudtrækkere. Hovedparten af vores stifter er fra det tyske mærke EBERHARD, der er anerkendt for deres kvalitetsprodukter. 

Norm-Teknik A/S er blandt de førende leverandør til værktøjsindustrien I Danmark af både norm- og specialdele. Vi bestræber os på altid at kunne levere et bredt udvalg af de normdele og specialdele som vores kunder efterspørger.

DIN 6325/ ISO 8734 stift udvalg

I vores sortiment har vi cylinderstift DIN 6325 / ISO 8734 i flere størrelser fra Ø1 til Ø20. Det samme gælder typen DIN 7979 / ISO 8735, som findes i alt fra Ø 4 til Ø 25. Vi sælger også DIN 7 og DIN7-RUSTFRI i den velkendte Eberhard kvalitet. 

Vi tilbyder også stiftudtrækkere både manuel og pneumatisk. Stiftudtrækkerne fås i forskellige størrelser til udtrækning af forskellige typer og størrelser af stifter.

Stift og cylinderstift i mange størrelser

Vores sortiment består af mange forskellige størrelser af stifter, cylinderstifter og målestifter. Nogle af vores standard størrelser er præsenteret, men det fulde sortiment er ikke tilgængeligt her på siden. Tag derfor kontakt, hvis du ikke kan finde den stift, cylinderstift eller målestift du leder efter. 

Kontakt Norm-Teknik A/S ang. stift og cylinderstift

Kontakt Norm-Teknik A/S og hør mere om, hvad vi kan tilbyde af norm-dele og andet. Kontakt os på telefon 74 56 01 00.

norm-teknik as · Industrivej 34 · DK-6070 Christiansfeld · T: +45 7456 0100 · nt@norm-teknik.dk