aa
Your shoppingbasket is empty
 


SVEJSE- OG OPSPÆNDINGSBORDE FRA BERND SIEGMUND GMBH 


Vi er stolte over at kunne præsentere disse fantastiske svejseborde fra Siegmund. 
De har markedets klart hårdeste og mest slidstærke borde.
Vi kommer løbende med et aktionskatalog med super priser på udvalgte modeller. Find det nedenfor.
Vi kan desuden tilbyde deres fulde program i katalogform på dansk (640 sider). Kontakt os gerne for at få det tilsendt eller se mere her på siden.

Montagevejledninger   /   Materiale-typer  /  Montage- og forklaringsvideoer  /  Svejseborde i specialstørrelser  /  Borde i produktion  /  Instagram  /  Facebook
 

Svejsebord i en uhørt fornem kvalitet fra tyske Siegmund og Norm-Teknik A/S


Alle svejseborde og opspændingsborde fra tyske Siegmund indgår nu i vores nye danske Siegmund agentur. Hos Norm-Teknik A/S er vi pavestolte over at kunne præsentere disse fantastiske svejseborde fra Siegmund., som producerer markedets klart hårdeste og mest slidstærke borde. Vi forventer at være klar med deres 640 sider store katalog på dansk i foråret 2015, indtil da tilbyder vi deres katalog på engelsk. Kontakt os gerne for at få det tilsendt. Se også gerne vores nye aktionsflyer på dansk, som I kan downloade her på hjemmesiden.

Det nye svejsebord fra Siegmund er fremstillet i det nyudviklede værktøjsstål X7, der er specielt fremstillet til Siegmund, og som har en meget højere grundhårdhed end det tidligere anvendte finkornede stål. Efter plasma-nitrering og BAR-belægning har toppladen en hårdhed på cirka 750 Vickers. Denne ekstremt høje grundhårdhed er forklaringen på, at toppladerne bibeholder deres form markant bedre end med det tidligere anvendte stål.

Se og oplev det nye Sigmund svejsebord fra Norm-Teknik A/S, vi har masser af særdeles attraktive tilbud. Læs mere om dette og meget andet her på hjemmesiden og i vores flyer.

 

 

Fantastisk nyt svejsebord med utrolig hårdhed og slidstyrke fra Siegmund og Norm-Teknik A/S


Siegmund har på ny barslet med et helt nyt svejsebord – Professional Extreme 850, fremstillet af det nye Siegmund X8 special stål, der er utrolige 30-40 % hårdere end X7 legeringen. Med sin 850 Vickers hårde topplade bryder den alle hidtidige hårdhedsflader, og denne hårdhed er vel og mærket ikke opnået på grund af overflade hårdheden men som følge af grund hårdheden. Den høje slagfasthed udmærker sig først og fremmest ved, at dette svejsebord selv efter flere års intensiv tung brug bibeholder sin høje præcision.

Læs gerne mere i vores flyer samt vores nye danske katalog med udgivelse foråret 2015 og kontakt os gerne for yderligere info.

 

 

norm-teknik as · Industrivej 34 · DK-6070 Christiansfeld · T: +45 7456 0100 · nt@norm-teknik.dk