aa
Your shoppingbasket is empty
 

TECAPRES (TÉCNICAS APLICADAS DE PRESIÓN, S.L.)

Vi leverer nitrogenfjedre (gasfjedre) fra Tecapres i Spanien. Deres fantastiske produkter er med en leveringstid der er uovertruffen - også på specialcylindre. Se deres OVERSIGT HER eller find netop dit produkt nedenfor.

HUSK. Vi kan kun en del af deres mange modeller/størrelser oprettet direkte i shoppen. Find netop din model i databladet.
Diverse information


PROGRAMOVERSIGT   /   GARANTI   /   INDEX EFTER KRÆFTER   /   INDEX EFTER KROP-DIAMETER   /   RISIK0
VIDEO:   Gastryksfjedre   /   Spec.Gastryksfjedre   /   CAMS   /   CONVEOUR

Gasfjeder fra spanske Tecapres

Norm-teknik A/S leverer nitrogenfjedre (gasfjedre) fra Tecapres i Spanien. De har leverandører af deres produkter over hele verden, og er meget anerkendte for deres gasfjedre. 

Vi forhandler gasfjedre fra Tecapres, både grundet kvaliteten, men også det store udvalg. Tecapres er gode til at lytte til kundernes behov, og derfor kan de fleste finde lige netop den type gasfjeder de leder efter. 

Norm-teknik A/S forhandler et stort antal modeller i forskellige størrelser og designs. Flere af de modeller vi forhandler er præsenteret her på siden. Vi forhandler, blandt andre, modellerne MICRO og TITAN, der er kendt for at være kompakte og ekstra kraftfulde.

Vi forhandler også TPH serien, der er en gasfjeder med maksimal kraft. Derudover forhandler vi også modeller som TPF, TPK, TPC, TPSR og mange flere. Se udvalget her på siden. Vi sælger også forskelligt tilbehør til gasfjedre.

Hvad er en gasfejder?

En gasfjeder er et værktøj du bruger, når du for eksempel har brug for fjederkraften i et presseværktøj som modhold. Gasfjedre kan anvendes på mange forskellige måder, og i mange forskellige brancher. Den består grundlæggende af et cylinderhus samt et stempel. Inde i gasfjederen er der påfyldt nitrogengas. Den fungerer således, at den lagrer energi ved at presse nitrogengas sammen, som så efterfølgende udvider sig igen. 

En gasfjedre har derfor den egenskab, at den er dæmpende, når den flytter en genstand, så den kan flytte genstanden med en blid bevægelse og afslutning, - og kan derefter, i flere tilfælde, holde sin slutposition. 

Kontakt os for at finde den rette gasfjeder

Hvis du har brug for gasfjeder til din virksomhed, og ikke helt ved hvilken en du skal bruge, at du velkommen til at kontakte os på telefon 74 56 01 00, så vi kan tage en snak om, hvilken gasfjedre du har brug for. Vi er sikre på, at vi har mulighed for at kunne imødekomme dine ønsker.

norm-teknik as · Industrivej 34 · DK-6070 Christiansfeld · T: +45 7456 0100 · nt@norm-teknik.dk