aa
Your shoppingbasket is empty
 

TECAPRES     (TÉCNICAS APLICADAS DE PRESIÓN, S.L.)

Vi leverer nitrogenfjedre (gastrykfjedre) fra Tecapres i Spanien. Deres fantastiske produkter er med en leveringstid der er uovertruffen - også på specialcylindre. Se deres OVERSIGT HER eller find netop dit produkt nedenfor.

HUSK. Vi kan kun en del af deres mange modeller/størrelser oprettet direkte i shoppen. Find netop din model i databladet.
Diverse information


PROGRAMOVERSIGT 1   /   PROGRAMOVERSIGT 2   /   GARANTI   /   INDEX EFTER KRÆFTER   /   INDEX EFTER KROP-DIAMETER   /   RISIK0

VIDEO:   Gastryksfjedre   /   Spec.Gastryksfjedre   /   CAM   /   CONVEOUR

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

 

Gasfjedre fra Tecapres

Norm Teknik A/S har et stort udvalg af gasfjedre, da vi blandt andet leverer Micro, Titan, TPH og TPS serierne fra Tecapres. En gasfjeder er et værktøj du bruger, når du for eksempel har brug for fjerderkraften i et presseværktøj sokm modhold. Den består grundlæggende af et cylinderhus samt et stempel. Der er så inde i gasfjederen påfyldt nitrogengas. Den fungerer således, at den lagrer energi ved at presse nitrogengas sammen, som så efterfølgende udvider sig igen. En gasfjedre har derfor den egenskab, at den er dæmpende, når den flytter en genstand, så den kan flytte genstanden med en blid bevægelse og afslutning, og kan evt derefter holde sin slutposition.

Benyt gasfjedre for Tecapres og Norm Teknik

Vi forhandler gasfjedre fra Tecapres, da de har de bedst mulige produkter inden for gasfjedre. Der er mange muligheder, når du skal vælge dine gasfjedre for det. Vi har flere forskellige materialer, modeller, størrelser og designs, så du kan få præcis den gasfjedre, som der passer til dig. Gasfjedre kan anvendes på mange forskellige måder, og i mange forskellige brancher. Derfor er det også vigtigt for os i Norm Teknik, at vores gasfjedre henvender sig til alle brancher og konstruktioner at bruge dem i, og derfor samarbejder vi med Tecapres, da de har et det bedste udvalg.

Hvis du har brug for gasfjedre til din virksomhed, og ikke helt ved hvilken en du skal bruge, at du velkommen til at kontakte os på telefon 74 56 01 00, så vi kan tage en snak om, hvilken gasfjedre du har brug for. Vi er sikre på, at vi har mulighed for at kunne imødekomme dine ønsker.
norm-teknik as · Industrivej 34 · DK-6070 Christiansfeld · T: +45 7456 0100 · nt@norm-teknik.dk