aa
Your shoppingbasket is empty
 


Søjlestel fra STEINEL


Vælger du STEINEL-produkter, vælger du kvalitet fra øverste hylde.

Finder du ikke netop den model eller størrelse du leder efter, så kontakt os gerne, da vi kun har en del af vores normdels-sortiment oprettet her i webshoppen.

ST35 stål
ST37 følgevkt
ST3500 Plader
Støbejern
Modulsystem

Søjlestel fra Steinel og Norm-Teknik A/S


Føringssøjler, føringsbøsninger, kugleføring og rulleføringer, føringsplader, søjlestel i stål, aluminium samt støbejern – og meget, meget andet.

Norm-Teknik A/S er stolte over at kunne præsentere hele det store udvalg af Steinel produkter i en kvalitet, der er de fleste konkurrenter overlegen. Steinel er et af vores agenturer og udgør sammen med blandt andet EBERHARD rygraden i vores agentur virksomhed. Søjlestel fås i forskellige former, overflader og højder, og visse med 1, 2, 3, 4, eller 5 grenede søjler, medens andre er helt flade. Materialerne er mangeartede, rustfrit poleret eller børstet stål, aluminium, og støbejern – alle kan fås som forskellige modeller og i forskellige designs. Vi har med garanti også et Steinel søjlestel, som imødekommer jeres behov og falder i jeres smag.

Læs gerne mere her på hjemmesiden, hvor I ligeledes kan downloade vores produktblad for Steinel søjlestel, og tøv endelig ikke med at kontakte os for yderligere information.

Vælg søjlestel fra Steinel og Norm-Teknik A/S. Kvalitet ud over det normale. Mange modeller og designs


Når kun det bedste er godt nok og prisen den rigtige, vælger flere og flere naturligvis søjlestel fra Steinel og Norm-Teknik A/S. Vi byder på et væld af materialer, modeller og spændende designs, alt fra klassiske til hypermoderne søjlestel. Vi repræsenterer i form af agenturer nogle af Europas mest anerkendte producenter af specialdele og norm-elementer og er kendt for vores nøje gennemtænkte totalløsninger til hele værktøjsindustrien.

Ring til os og lad os få en snak om vores brede program blandt andet inden for søjlestel og norm-elementer.
norm-teknik as · Industrivej 34 · DK-6070 Christiansfeld · T: +45 7456 0100 · nt@norm-teknik.dk